Hyviä nettisivuja niille, jotka pitävät eläimistä

Eläimet ovat mukavia, ovat ne sitten omia tai lainattuja, oikeita tai virtuaalisia. Saa olla melkoinen kovanaama jos ei helly kissanpennun suurien silmien edessä tai rentoudu koiraa silittäessä. Onneksi netin välitykselläkin voi olla mukana eläinten parissa, jos oma allergia estää oman lemmikin hankkimisen.

Koirat ovat suosittuja lemmikkieläimiä kissojen ohella ja osoitteesta löytyy paljon koira-aiheista asiaa, mietit sitten uuden koiran ottamista tai mieltä askarruttaa, mitä koiran kanssa voisi harrastaa. On artikkeleita, kuvia, tietoa ja keskusteluja, kaikkea mitä voisi koiran omistaja kuvitella tarvitsevansa tietää.

Osoite on myös hyödyllistä tallentaa tietokoneen suosikeihin, sillä eläinlääkäriä tarvitaan aina välillä ja on hyvä tietää mistä niitä löytää, oli kyse mistä eläimestä tahansa. Muuten, jos mielessä on esim. juuri uuden koiran hommaaminen, yksi varteenotettava vaihtoehto on eläinsuojeluyhdistysten sivut, joissa on aina välillä tarjolla hylättyjä eläimiä, jotka epätoivoisesti etsivät uutta kotia.

Muun muassa Kotkan seudun eläinsuojeluyhdistyksen sivuilla on tarjolla kissoja ja pupuja, jotka haluavat uuden kodin. Myöskin Rekku Rescuella on tarjolla lemmikkejä, jotka ovat mm. pelastettu naapurimaan Viron huonoista oloista. Jos tuntuu että elämäntilanne ei salli juuri nyt pelastaa löytölemmikkiä, voi hyvää tehdä myös muulla tavoin. Näin voi tehdä mm. tukemalla Suomen luonnonsuojeluliittoa liittymällä vapaaehtoiseksi auttajaksi tai sivuilta löytyy myös infoa siitä, kuinka saada esim.

Saimaannorppakantaa pelastetuksi. Jos kiinnostaa enemmän maailmanlaajuinen auttaminen, tällöin apuun rientää WWF eli Maailman luonnonsäätiö. Kohdasta Mitä teemme löytyy lisäinfoa siitä, kuinka voi olla mukana pelastamassa luontoa. Tiesitkö muuten miksi vietetään Earth Hour nimistä päivää? Sen tarkoitus on tukea Arktisten eläimien elinoloja, sillä ilmastonmuutos vaikuttaa kaikista haitallisemmin juuri heidän elinoloihinsa, sillä ilman jäätä ja lunta he eivät selviä, ja juuri tämä jäätikkö on vaarassa ilmaston lämpenemisen takia.