Hyviä nettisivuja niille, jotka pitävät urheilusta

Urheilu on mukava harrastus, oli sitten kyse vain hyötyliikunnasta tai aktiivisemmasta elämäntavasta. Sen lisäksi, että urheilua voi harrastaa ulkona, on olemassa paljon myös sivustoja, jotka tarjoavat myös sisäliikuntavaihtoehtoja.

Yksi tällainen sivusto on http://kotijumpat.fi/, jossa maksetaan siitä, että saadaan jumpata kotona. Kuulostaa ehkä tyhmältä idealta, sillä YouTube ja monet muut tahot ovat väärällään erilaisia ilmaisia ohjeita, joiden mukaan jumpata omassa kotona. Mutta vaikka idea kuulostaakin hassulta, on siinä perää. Monet tuntuvat ajattelevan, että jos jostakin joutuu maksamaan, niin sitä tulee silloin paljon paremmin noudatettua. Tällöin kotijumpat.fi on hyvin varteenotettava vaihtoehto.
Ideana on, että päästäkseen näkemät jumppavideot, täytyy maksaa jäsenyydestä, ja paketteja on olemassa yhdestä päivästä (hinta 2,90€) aina puolen vuoden jäsenyyteen asti. Mutta vaikka ostaisit kuukauden paketin, ei se sido sinua millään tavalla vaan voit huoletta lopettaa tilauksen aina jäsenyyden päättymiseen. Mitä sitten rahalla saa? Eritasoisia jumppavideoita niin tuolijumpatta latinoon kuin rasvanpoltosta steppiin. Videolla pirteä ohjaaja näyttää liikkeet, joita sitten teet omassa olohuoneessa tai missä ikinä haluatkin treenata. Voit valita itselle sopivan tason, käytettävissä olevat välineet ja noh, homma voi lähteä käyntiin. Vielä on aikaa treenata itsensä kesäkuntoon.

Mutta jos et halua maksaa siitä, että pääset kesäkuntoon, on toki muitakin nettisivuja urheilun ystäville. Kuntoplussan (http://kuntoplus.fi/) sivut ovat olleet jo pitkään harrastelijoiden suosiossa, ja vaikka aika monet artikkelit ym. ovatkin vain samannimisen lehden tilaajien saatavissa, pääsee ei-tilaajakin saamaan aika kattavia tietopaketteja ravinnosta ja liikkumisesta, oli sitten lajinasi kävely tai uinti. Sivuilla voit tehdä testejä, lukea artikkeleja, saada kunto-ohjelmia, kaikkea siis mitä voikaan kuvitella liikkumisen saralta saavan irti. Myös monilla muillakin liikuntalehdillä on omat nettisivunsa, jos olet esimerkiksi tutustunut johonkin tiettyyn lehteen.

Urheiluhan ei olisi mitään ilman kunnon välineitä ja varustelua. Monen liikuntaharrastus onkin ehkä tyssännyt siihen, että varusteet ovat olleet kelvottomat ja juoksulenkillä on tullut enemmän hiertymiä kuin euforista olotilaa. Ja paikkoja, joista ostaa esim. urheiluvaatteensa on paljon, niin Suomessa kuin ulkomailla. Yksi parhaista on Englannista käsin toimiva SportsDirect (http://www.sportsdirect.com/) jos ei yhtään arastele tilata ulkomailta. Se on luotettava, nopea ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen sivusto tilata treenivaatteita, jos haluaa säästää. Vaikka postimaksut tulevatkin päälle, on se silti järjettömän halpa ostospaikka, jonka vaatetarjonta on monipuolinen ja alet ovat todella ruhtinaalliset, jopa -80 %. Vaatteiden lisäksi päivitystä voi hakea myös muihin varusteisiin, kasseihin ja pelivälineisiin.